Publicatia online www.BankingNews.ro organizeaza, in data de 24 septembrie 2015, la Impact HUB, conferinta ”Banking Innovation Lab.”, unde specialisti de renume vor discuta despre tendintele si noutatile din domeniul solutiilor si aplicatiilor tehnologice dedicate industriei bancare. Evenimentul este sustinut pana in prezent de MasterCard (in calitate de Partener Principal) si Visa, BCR si Banca Transilvania (in calitate de Parteneri).

Previzibil, solutiile si aplicatiile inovatoare constituie o prioritate pe agenda fiecarei banci. Fie ca vorbim de carduri, plati online, bancomate inteligente, Internet Banking sau Mobile Banking, noile tehnologii cresc interactiunea bancilor cu clientii, imbunatatesc performantele institutiilor de credit si usureaza viata utilizatorilor.

Speakerii evenimentul vor aborda o serie de teme de actualitate din domeniul de profil, printre subiectele atinse numarandu-se:
* Tendinte si noutati in tehnologia pentru industria bancara
* Solutii tehnologice si aplicatii inteligente create de banci si dezvoltatori de solutii IT
* Cardul – mijloc de plata inteligent, flexibil, accesibil, eficient si uzual
* Bancomatul inteligent, ghiseul bancar pe care-l administreaza direct clientul
* La ce nivel a ajuns relatia virtuala dintre banci si clienti, intretinuta de Internet Banking si Mobile Banking
* Cum reactioneaza romanii la noutatile din domeniul serviciilor bancare la distanta si cat de mult tin bancile pasul cu evolutia tehnologiei


Oferta de participare la eveniment este limitata, fiind disponibile numai 50 de locuri, dintre care pana in prezent au fost deja rezervate 28. Participantii beneficiaza in timp real de noutatile din domeniu, realizeaza un schimb de experienta cu profesionisti din breasla de profil si stabilesc noi contacte cu potentiali parteneri si/sau clienti.

Pentru a afla detalii despre conditiile de participare la conferinta, despre speakerii evenimentului si subiectele ce vor fi abordate acceseaza ”Banking Innovation Lab.”. Pentru inscrieri acceseaza FORMULARUL DE INREGISTRARE, pe care trebuie sa-l trimiti completat la adresa cornel.dinu@bankingnews.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)