Publicatiile www.BankingNews.ro si www.LegalMagazin.ro organizeaza in data de 19 mai 2015, la Godot Cafe-Teatru, o conferinta dedicata finantarii mediului de business din tara noastra. Simpozionul ” Bani pentru afaceri ” propune spre dezbatere o serie de teme care tin capul de afis al oricarui om de afaceri din Romania. Evenimentul este sustinut de Asociatia Romana a Bancilor si de Banca Transilvania si Radulescu Musoi, in calitate de Parteneri.

Criza economica generalizata din anii 2009-2014 a fortat companiile romanesti sa evolueze intr-un mediu economic neprietenos, caracterizat de dezechilibre structurale, de instabilitatea regimului fiscal si de un sistem bancar reticent la creditarea firmelor.

Conferinta “ Bani pentru afaceri ” isi propune sa prezinte o serie de platforme de finantare pentru firmele romanesti si modul de accesare a acestora. Totodata, in cadrul acestui eveniment vor fi propuse o serie de masuri care sa determine evolutia start-up-urilor si consolidarea spiritului antreprenorial al romanilor.

Pana in prezent, au confirmat prezenta numerosi spealisti din domeniul finantilor si din mediul de business, in calitate de speakeri, dupa cum urmeaza:

* Florin Dănescu, Președinte Executiv, ARB
* Bogdan Mugescu, Business Development Specialist, Bursa de Valori București
* Dragoș Ungureanu, Manager Regional IMM, Banca Transilvania
* Liviu Rogojinaru, Vicepreședinte, CNIPMMR
* Felix Pătrășcanu, Fondator, Fan Courier
* Roxana Mușoi, Partner, Rădulescu&Mușoi
* Cristian Pârvan, Secretar General, Asociația Oamenilor de Afaceri din România

Alte amanunte despre eveniment si detalii despre modalitatea de inscriere sunt disponibile la www.LegalMagazin.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)