Publicatia online www.BankingNews.ro organizeaza, cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor, in data de 23 aprilie 2015, la Godot Cafe-Teatru, conferinta ”EU platesc cu cardul”, concept ce alcatuieste cadrul pentru initierea unor discutii aprofundate despre perspectivele de dezvoltare ale industriei de carduri din tara noastra. Evenimentul se bucura de sustinerea Visa, MasterCard, BCR, Banca Transilvania si Garanti Bank, in calitate de Parteneri.

Structurat sub forma unei mese rotunde, Simpozionul ”EU platesc cu cardul” va facilita, intr-o ambianta speciala si inedita, o intrevedere captivanta si stimulativa intre specialisti din domeniul bancar si mediul de afaceri, reprezentanti mass-media si membri ai companiilor din domeniului comertului cu ridicata/online.

Evenimentul va fi moderat de doamna Rodica Tuchila, director Asociatia Romana a Bancilor, care va sustine si o prezentare cu tema “Standardizarea platilor cu carduri in SEPA (Single Euro Payments Area)”.

Simpozionul ” EU platesc cu cardul ” se bucura de prezenta a unora dintre cei mai buni specialisti ai industriei de carduri din tara noastra, in calitate de speakeri.

Astfel, audienta va avea posibilitatea de a afla punctele de vedere exprimate de Florin Danescu – Presedinte executiv Asociatia Romana a Bancilor, Ruxandra Avram – sef serviciu, Directia Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei, Catalin Cretu – Director regional Visa Europe pentru Romania, Croatia si Slovenia, Cosmin Vladimirescu – Director general MasterCard Romania, Bianca Ionita – sef departament Carduri din cadrul BCR si Emanuel Iancu – Cards Operations Manager in cadrul Garanti Bank.

Cum poti participa la conferinta ” EU platesc cu cardul ”, beneficiind de studiul ”Topul bancilor pe piata cardurilor”

Taxa pentru a participa life la simpozionul ” EU platesc cu cardul ” intr-un cadru inedit, beneficiind de prezentarile sustinute de speakerii celor doua sesiuni ale evenimentului si de interactiunea cu cei mai buni specialisti ai industriei de carduri, este de 99 de euro de persoana.


Termenul limita pentru accesarea ultimei comenzi pentru participarea la conferinta este data de 17 aprilie 2015, in limita celor 100 de locuri disponibile, dintre care 48 de locuri au fost deja rezervate.

Pentru comenzi va rugam sa transmiteti la adresa de e-mail cornel.dinu@bankingnews.ro datele de facturare si numarul de persoane participante, cu subiectul ”Emitere factura – Participare Simpozion” sau completati Formularul de Inregistrare.

Cu ocazia simpozionului ” EU platesc cu cardul ”, publicatia online www.bankingnews.ro va edita un Studiu de piata despre piata de carduri, cu detaliile privind evolutia din ultimii cinci ani a portofoliilor principalelor banci din Romania.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)