Antreprenorii care participa la trainingurile organizate in tara de Clubul intreprinzatorului Roman, avand ca tematica “Acces la finantare. Cum sa-ti finantezi proiectele prin fonduri structurale”, pot beneficia de consultanta gratuita si individuala, prin Biroul Mobil de Consultanta, deschis cu ocazia respectivelor cursuri – in aceeasi zi si in aceeasi locatie.

Traningul si partea de consultanta sunt asigurate de dna Diana Dumitru, expert in cadrul GoPlan, companie care ofera servicii de consultanta pentru afaceri si management, in vederea accesarii fondurilor europene. Aceasta este una dintre firmele partenere Clubului Intreprinzatorului Roman in programul “Competente manageriale in poli de crestere si dezvoltare si Antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate”.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, valoarea totala a acestuia fiind de 1,5 milioane euro. Demarat in anul 2012, programul se va desfasura pana in 2014 si consta in organizarea de cursuri destinate persoanelor care coordoneaza IMM-uri, avand urmatoarele tematici: Acces la finantare, Managementul resurselor umane, Inteligenta emotionala, Managementul conflictului, Finantare prin credite bancar, respectiv Impactul organizarii de tip cluster in dezvoltarea performantelor companiilor.

Pasii care trebuie urmati pentru a beneficia de consultanta sunt urmatorii:
·    inscrierea in Clubul intreprinzatorului Roman, simplu si gratuit, pe siteul http://www.btclub.ro/ ;
·    consultarea, pe acelasi website, a calendarului evenimentelor organizate de CIR, din fonduri europene, cu subiectul “Acces la finantare. Cum sa-ti finantezi proiectele prin fonduri structurale”;
·    inscrierea la curs, prin siteul CIR;
·    trimiterea unui mesaj, pe adresa imm@btclub.ro , pentru programarea la consultanta individuala.

Serviciile de consultanta gratuita si individuala vor fi oferite prin Clubul intreprinzatorului Roman cu ocazia urmatoarelor aproximativ 15 cursuri despre finantarile din fonduri structurale, care vor fi organizate pana la finalul anului.

Clubul intreprinzatorului Roman a fost fondat in anul 2006 de Banca Transilvania, in Cluj-Napoca, pentru sustinerea antreprenorilor romani.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)