Raiffeisen Bank oferă clientilor care își deschid cont curent în perioada 15 iunie – 30 septembrie o serie de facilități pentru a-i sprijini să treacă cu bine de dificultățile generate de criza pandemic, se menționează într-un comunicat de presă remis de instituția de credit. Astfel, pachetele de cont curent ZERO Simplu vor avea în primele 6 luni costuri zero, fără a mai fi condiționate de veniturile lunare. 

“Suntem preocupați să adaptăm oferta noastră la perioada pe care o traversăm. În ultimele luni unii oameni au avut venituri care au variat de la lună la lună și, în același timp, un număr mare de persoane și-au deschis conturi curente noi. De asemenea, utilizarea serviciilor bancare la distanță, prin Smart Mobile, dar și plățile cu cardul, au crescut foarte mult. În acest context, banca și-a adaptat oferta și vor beneficia de costuri 0 toți clienții noi de pachete de cont curent, iar o perioadă de 6 luni, aceste costuri 0 nu vor fi condiționate de intrările lunare de bani în cont”, a explicat Cătălin Munteanu, director executiv Aria persoane fizice la Raiffeisen Bank. 
 
Pachetul ZERO Simplu asigură accesul la toate serviciile bancare de care un client are nevoie pentru administrarea zi de zi a banilor săi: comisioanele sunt 0 pentru utilizarea produselor din pachet: cont curent, mobile și internet banking, card de debit în lei (pentru plăți și retrageri de numerar de la orice ATM din România), plăți de facturi prin debit direct (fără limită de număr de facturi plătite prin acest serviciu), cont de economii. Pachetul include și o dobândă preferențială pentru creditele descoperit de cont.

În plus, clienții care încasează venitul lunar în conturi Raiffeisen Bank beneficiază și de alte oferte în această perioadă, astfel încât costurile totale cu serviciile bancare să scadă și mai mult:
 

  • în perioada 2 iunie – 31 august, toți clienții băncii beneficiazî de un cod promoțional și pot câștiga între 50-500 de lei pentru clienții noi pe care îi recomandă băncii;
  • în perioada 22 iunie – 30 septembrie, toți clienții băncii care lucrează pentru unul dintre miile de angajatori cu care banca are încheiate convenții de salarii și care vor să își adauge în portofoliul de produse și un card de credit (Standard, Vodafone sau eMag), primesc cadou contravaloarea taxei anuale de administrare, care variază între 40 și 60 de lei în funcție de tipul cardului de credit, la utilizarea cardului până pe 31 octombrie; 
  • toți clienții băncii care își încasează salariul în cont la Raiffeisen Bank beneficiază de credite de nevoi personale sau ipotecare în condiții de preț mai bune.

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2,1 milioane de clienți persoane fizice, 91.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. Peste 650.000 dintre clienții bancii folosesc aplicatiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. Banca are peste 4.800 de angajati si aproximativ 800 de ATM-uri, 330 de masini multifunctionale (MFM-uri) si 22.300 de POS-uri.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)