Peste 14.000 dintre clientii Volksbank Romania, preluati de Banca Transilvania, au acceptat, pana pe 23 iulie, oferta de conversie a creditelor din franci elvetieni in lei sau euro, au anuntat, joi, reprezentantii bancii. Oferta de conversie a creditelor este valabila pana pe 31 iulie, iar perioada de aplicare nu va fi prelungita dupa aceasta data, au precizat oficialii BT.

Persoanele care accepta oferta pana in data de 31 iulie a.c. (inclusiv), pana la ora 17.30, se mai pot programa pentru semnarea efectiva a documentelor pana pe data de 17 august, arata BT.

De la inceputul campaniei, pe 4 mai acest an, aproximativ 18.000 de clienti VBRO, reprezentand peste 99% dintre cei vizati, s-au programat pentru a le fi prezentata oferta de catre echipele VBRO şi BT.

Dintre cei 14.000 de clienti Volksbank Romania care au acceptat deja conditiile ofertei, 12.000 de persoane, reprezentand peste 70%, au semnat deja contractele de novatie, iar ceilalti clienti urmeaza sa semneze in zilele urmatoare, in functie de programarile facute impreuna cu echipa Volksbank – Banca Transilvania.

Moneda preferata pentru conversie este leul, peste 95% dintre clientii care au acceptat oferta alegand aceasta varianta.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)