Criza financiara, clauzele abuzive si comunicarea greoaie dintre banci si clienti au condus la o diminuare accentuata a increderii romanilor in institutiile de credit. Distanta tot mai mare dintre banci si clienti risca sa se transforme intr-o ruptura ireconciliabila, pe fondul unei relatii tensionate, alimentata de procesele colective intentate institutiilor de credit, mai mult sau putin indreptatite.

Acest tablou intruneste aproape toate conditiile incurajarii unui adevarat proces de demonizare a bancilor, care – cu siguranta – nu este benefic nici societatii, nici economiei si nici comunitatii bancare. Rezolvarea disputelor dintre banci si clienti si imbunatatirea imaginii sistemului bancar trebuie sa fie principalele obiective incluse in strategiile de comunicare ale institutiilor de credit.

Venind in intampinarea acestor deziderate, publicatia online www.bankingnews.ro lanseaza un nou proiect despre responsabilitate sociala si resurse umane in domediul bancar, denumit www.ilikebanking.ro.

Nobil, elegant, unic si exclusivist, proiectul iLikeBanking se constituie ca o emblema a sistemului bancar autohton si functioneaza ca promotor al valorilor, resurselor si conceptelor ce caracterizeaza si anima activitatea bancilor din Romania.

Prin sloganul iLikeBanking dorim sa reflectam si sa sustinem ideea de normalizare a relatiei dintre comunitatea bancara si societate, evidentiind toate elementele care stau la baza unei colaborari sanatoase, ce permite dezvoltarea economica si sociala. Totodata, indemnul iLikeBanking isi propune sa simbolizeze si sa stimuleze actiunea de umanizare a institutiilor de credit.

www.iLikeBanking.ro va promova articole care aduc in prim plan subiecte de interes public privind implicarea comunitatii bancare in viata de zi cu zi a societatii si detalii despre personalitatile din domeniul de profil, prezentand opiniei publice toate acele motive pentru care putem spune raspicat ”I Like Banking”.

Proiectul se va dezvolta primordial in cadrul retelelor de socializare, cu scopul de a propaga sloganul ”I Like Banking” in randul romanilor care stiu si inteleg ca sanatatea societatii si a economiei depinde si este sustinuta de banci. In acest sens, va invit sa va alaturati comunitatii iLikeBanking de pe pagina de Facebook a site-ului, disponibila la https://www.facebook.com/ilikebanking?fref=ts.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)