Intrebarea obsesiva care apare in spoturile publicitare ale BCR – “Cu cine face banking?” – ma scoate din minti. In fapt, “Conteaza cu cine faci banking!”, insa cred ca mai mult la nivel personal. Nu vreau sa comentez prea mult pe marginea acestei noi viziuni de marketing si a mesajului transmis, insa nu ma pot abtine sa nu va spun un banc cu BCR, pe care – recunosc – l-am “inventat” intr-o seara. Va avertizez insa ca acest banc este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Iata scurta anecdota:

Pe acoperisul unei cladiri, un tip ameninta ca-si pune capat zilelor. Jos, mai multi oameni incearca sa-l faca sa renunte la planul sinucigas. Doi trecatori discuta. Unul il intreaba pe celalalt: “Cu cine face banking?”. Acesta raspunde: “Cu BCR!”.

Cornel Dinu
cornel.dinu@bankingnews.ro

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)