Crédit Agricole Bank Romania si Euronet Services Romania, proprietar al celei mai mari retele de ATM-uri independente din tara, au semnat un acord prin care detinatorii de carduri CréditAgricole au posibilitatea de a utiliza cele aproximativ 500 de bancomate Euronet in aceleasi conditii financiare ca la bancomatele propriiCrédit Agricole Bank. Clientii Crédit Agricole Bank pot efectua acum in reteaua de bancomate Euronet tranzactii de retragere numerar, interogare de sold, eliberare de mini-extrase de cont si schimbare de PIN. Clientii pot sa faca mai multe tranzactii concomitente pentru a retrage limita zilnica maxima.

 

“Semnarea acestui acord demonstreaza dorinta noastra de a gasi cele mai bune solutii pentru a satisface nevoile financiare ale clientilor nostri. Prin extinderea serviciilor noastre si la bancomatele Euronet le oferim clientilor nostri acces la fondurile lor in orice moment, in foarte multe locatii in intreaga tara si in aceleasi conditii financiare ca la bancomatele proprii ale bancii “, a declarat dl. Pierre Martin, CEO Crédit Agricole Bank Romania.

“Pe parcursul ultimilor trei ani, prin sarguinta si angajamentul fata de piata romaneasca, Euronet a construit o retea de ATM-uri partajata eficienta inRomania. Acest parteneriat cu Crédit Agricole Bank, aduce numarul de participanti de retea la un total de opt banci din Romania, insemnand ca sute de mii de clienti ai bancilor locale au acum acces la bancomatele Euronet, in conditii preferentiale, lucru care nu a fost valabil pentru acestia pana acum. Un astfel de interes de masa este o dovada a strategiei noastre de a avea toate bancile din Romania participante lareteaua de ATM-uri Euronet. “, a declarat dl. Dimitris Verikios, Managing Director Regional al Euronet Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)