Viziunea Credit Agricole Bank Romania este de a le oferi clientilor sai mai mult decat simple produse bancare. Astfel, prin oferte personalizate sustinute de o platforma tehnologica moderna si prin transparenta in toate procesele sale, banca ofera consiliere pentru realizarea proiectelor fiecarui client in parte. Acesta este motivul pentru care banca lanseaza produse noi si competitive si investeste in dezvoltarea canalelor alternative de vanzare, tocmai pentru a veni in sprijinul nevoii de mobilitate si siguranta financiara a clientilor sai.

“Acordam o atentie deosebita planurilor de viitor ale clientilor nostri si de aceea venim in intampinarea lor cu oferte speciale, menite sa raspunda prompt si eficient nevoilor financiare ale acestora. Fie ca vor sa achizitioneze sau sa construiasca o casa, fie ca doresc sa isi modernizeze locuinta actuala sau sa refinanteze un credit mai vechi, consultantii nostri gasesc solutia potrivita pentru fiecare dintre clientii nostri”, a declarat dl. Boualem Hocine, Director General Adjunct al Credit Agricole Bank Romania, responsabil de dezvoltarea business-ului.

Banca lanseaza o promotie pentru creditul ipotecar si imobiliar, cu dobanzi incepand de la 2,7% + ROBOR la 3 luni si 0 comision de acordare a creditului. Oferta este valabila pana pe 30 iunie 2015 pentru creditele de achizitie a unui nou imobil, de constructie si de modernizare a locuintei actuale. Clientii pot contracta un credit ipotecar sau imobiliar pe o perioada de maxim 30 de ani, fara sa plateasca niciun comision de acordare sau de administrare a creditului, la o dobanda promotionala, daca acestia isi vireaza salariul intr-un cont deschis la banca si achizitioneaza unul dintre pachetele de servicii oferite de banca.

Avansul este de minim 20% din valoarea proprietatii, iar gradul de indatorare ajunge pana la 62%.

Moneda Index Marja băncii, cu virare salariu Marja băncii, fără virare salariu
RON ROBOR 3 luni

2,7%

4,9%

 Dobanda este compusa din indicele de referinta plus marja bancii.
Indicele de referinta ROBOR este revizuibil la 3 luni.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)