Credit Agricole Bank Romania isi extinde portofoliul de credite destinate persoanelor fizice cu doua noi produse – creditul pentru constructie imobil si creditul pentru modernizare sau consolidare imobil. Creditul pentru constructie se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa construiasca sau sa extinda un imobil, pe un teren aflat in proprietatea acestora. Daca un client doreste insa sa modernizeze, reabiliteze sau sa consolideze imobilul detinut, atunci acesta poate accesa un credit pentru modernizare.

Valoarea maxima a creditului este de 300.000 Euro (sau echivalentul in RON), in cazul creditului de constructie si 200.000 Euro (sau echivalentul in RON), in cazul celui de modernizare. Perioada de acordare a creditelor este de maxim 30 de ani, iar gradul de indatorare poate ajunge pana la 62%. Dobanzile sunt foarte avantajoase pentru clientii al caror venit este virat in conturile deschise la banca.
Aceste doua produse vin in completarea gamei variate de produse de creditare oferite persoanelor fizice – creditul pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, creditul de refinantare, de achizitie locuinta, descoperitul de cont si creditul ipotecar prin programul Prima Casa. Alaturi de avantajele competitive ale acestor produse, clientii beneficiaza de stardarde ridicate ale serviciilor si de consiliere personala in sucursale.

“Imbunatatirea portofoliului existent de produse de creditare arata dorinta noastra de a contribui la dezvoltarea economica a Romaniei si de a ne ajuta clientii, fiind mai flexibili si capabili sa raspundem nevoilor financiare ale acestora, din ce in ce mai diversificate”, a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)