Astăzi, 29 iunie 2012, Banca Nationala a Romaniei si-a dat acordul pentru cumpararea pachetului de actiuni ale subsidiarei Emporiki Bank din Romania de catre Credit Agricole S.A., se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Aceasta aprobare a sosit la numai doua saptamani dupa ce Emporiki Bank Grecia a anuntat transferul actiunilor detinute la Emporiki Bank Romania catre Credit Agricole S.A. Emporiki Bank Romania va adopta oficial numele comercial si sigla Credit Agricole. Procesul pentru schimbarea numelui de brand in Credit Agricole a inceput deja si se va finaliza in urmatoarele saptamani. Numele oficial al bancii va fi schimbat in Crédit Agricole Bank Romania, pana la sfarsitul lunii august, dupa ce vor fi indeplinite toate formalitatile legale necesare.

***

Credit Agricole Group este lider de piata in Franta ca banca care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti si una din cele mai mari banci din Europa. Crédit Agricole Group sustine economia reala, prin sprijinirea proiectelor clientilor sai atat in segmentul de retail, cat si in cel corporate si IMM.

Subliniind valorile si angajamentul sau, Credit Agricole Group este o banca „de bon sens”. Pune in centrul activitatilor sale satisfactia si interesele celor 54 de milioane de clienti, ale 160.000 de angajati, 1,2 milioane de actionari si ale 6,5 milioane de actionari cooperatisti. Crédit Agricole ramane devotata originilor comune cooperatiste si politicii proactive in ceea ce priveste responsabilitatea sociala si de mediu. Ca parte a acestei politici, Crédit Agricole face progrese continue, in numele clientilor sai, angajatilor si mediului, asa cum o arata indicatorii cantitativi. (www.credit-agricole.com).

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)