Sorin Rosca Stanescu, senator si jurnalist, a acesat credit de trei milioane de euro de la BRD, in conditii avantajoase: pe 36 de luni – cu 35 de luni perioada de gratie – dar nici asa nu l-a putut achita.  Imprumutul a fost garantat cu doua terenuri de 10.000 de metri patrati, dar pentru ca a dat faliment, Rosca Stanescu nu a reusit sa plateasca nici macar o rata la imprumut. Acum banca incearca sa recupereze ce se mai poate din garantii. Acestia au pus sechestru pe bunuri, iar dobanda era de peste 110.000 de euro

Judecatoria Sectorului 1 a decis, pe 17 octombrie, executarea silita a lui Rosca- Stanescu, la solicitarea BRD Group Societe Generale. Banca are de recuperat creditul principal de 3 milioane de euro si dobanzi aferente de 112.039,21 de euro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)