Intr-o piata in care circa 5 milioane de romani au un istoric de plata bun (conform unei analize interne Bancpost, pe baza datelor de la Biroul de Credit), Bancpost aduce prin creditul “Nume Prenume” un produs perfect adaptat acestui segment de clientela, se arata intr-un comunicat de presa al Bancpost. Astfel, clientii cu un istoric bun de plata beneficiaza de un nivel de servicii ridicat prin accesarea celor mai bune rate ale dobanzii oferite de banca. Cele peste 50.000 de aplicatii primite in primele 6 luni de la lansarea creditului de consum “Nume Prenume” confirma oportunitatea unui astfel de produs pe piata romaneasca.

“Accesul facil la credite de consum pentru clientii cu un istoric de plata bun este o prioritate a acestei perioade. Cei care au venit la Bancpost pentru acest credit de consum au ales sa beneficieze de cateva propuneri foarte clare: pre-analiza gratuita cu raspuns in 15 minute fara niciun fel de obligatii si o dobanda personalizata, Bancpost acordand cele mai bune dobanzi ale sale pentru cei cu un comportament de plata bun, atat pentru creditele noi, cat si pentru refinantarea celor existente.”, este de parere George Georgakopoulos, Vicepresedinte Executiv Bancpost.

Creditul “Nume Prenume” a fost dezvoltat ca raspuns la atitudinea mult mai prudenta a populatiei fata de administrarea finantelor proprii manifestata in ultimii ani. Este unul dintre primele produse de creditare care rasplateste si sustine aceasta schimbare. Prin componentele sale, creditul “Nume Prenume” aduce solutii la probleme specifice. Astfel, modulul de pre-aprobare in maximum 15 minute elimina drumurile la banca si ofera clientului informatiile necesare despre eligibilitate si suma maxima pe care o poate obtine. Clientii care cauta solutii pentru eliminarea presiunii financiare lunare datorate creditelor accesate anterior pot utiliza creditul “Nume Prenume” pentru refinantare cu o dobanda personalizata si cu un termen de rambursare extins. In plus, toti clientii care acceseaza creditul anul acesta beneficiaza de o reducere de 500 RON, prin anularea comisionului de analiza.

DETALII PRODUS: Creditul “Nume Prenume” pune la dispozitia clientului, in functie de necesitatile sale, o suma cuprinsa intre 500 si 10.000 de euro (1.500 RON si 40.000 de RON), o perioada intre 1 an si 5 ani si o oferta de pret personalizata conform profilului financiar al clientului. Dobanda variaza, in functie de profilul si istoricul de creditare ale clientului, intre 9.5% si 13.9% pentru lei (ROBOR la 3 luni + Marja fixa) si intre 9% si 12% pentru euro (EURIBOR la 3 luni + Marja fixa). De exemplu, pentru un credit de 15.000 lei pe 5 ani, dobanda variabila este de 10,9%, comisionul de administrare lunar 0,41%, rata lunara este de 387 lei, iar suma totala de rambursat este de 21.566 lei (DAE 17%).

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)