OTP Bank a lansat un nou produs de creditare care respecta noile norme ale Bancii Nationale a Romaniei. Noul credit de nevoi personale fara ipoteca se acorda in lei, are dobanda fixa de 15,79%* (DAE 16,98%) si un termen de aprobare rapid, de 48 de ore.

”Creditul ofera siguranta ratelor egale cu dobanda fixa si nu are restrictii cu privire la utilizarea acestuia. Astfel, clientii isi pot planifica mai bine cheltuielile personale fara griji in privinta fluctuatiilor cursului valutar”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.

OTP Bank recomanda acest tip de credit de nevoi clientilor care obtin venituri in lei, punand la dispozitia acestora avantaje multiple, precum:

* rate lunare egale, fixe pe toata perioada de acordare a creditului, indiferent de variatia ROBOR;
* aprobare rapida, in maxim 48 de ore de la depunerea documentatiei complete;
* 0% comision de deschidere si administrare cont curent, pe intreaga perioada de derulare a creditului;
* 0% comision lunar de administrare credit;
* 0% comision pentru schimbarea datei de scadenta a ratelor fara taxa de analiza dosar;
* suma maxima de pana la 42.000 RON;
* perioada de rambursare intre 6 luni si 7 ani;
* gama variata de venituri acceptate.

[quote_left]NOU: “Bilantul bancilor in 2011 pe piata de fonduri europene” – o analiza prezentata in exclusivitate de BankingNews despre finantarile acordate anul  trecut de BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, CEC Bank si Garanti Bank. Pentru informatii unicat click aici![/quote_left]„Am dezvoltat aceasta oferta speciala pentru a ne ajuta clientii sa isi indeplineasca orice nevoie ar avea, fara a-si face griji cu privire la fluctuatiile zilnice de curs valutar. Principalul beneficiu pe care il ofera acest produs este rata fixa pe intreaga perioada de desfasurare a creditului, de pana la 7 ani. Oferta noastra promotionala are, pe langa avantajul unei aprobari rapide, in numai 48 de ore, un pret foarte competitiv, DAE fiind una dintre ofertele de top din piata”, a declararat Gábor Ljubičić, Director General Adjunct – Retail, OTP Bank Romania.

Pentru un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 RON acordat pe o perioada de 7 ani, cu rata de dobanda de 15,79% fixa pe toata perioada de acordare, DAE este 16,98%, rata lunara este de 197,43 RON si valoarea totala platibila este de 16.583,82 RON.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)