Credit Europe Bank a lansat o oferta adresata clientilor bancii, posesori de carduri de salarii, prin intermediul careia acestia pot beneficia de comisioane reduse cu pana la 75% pentru produsele de creditare. Posesorii de carduri active CashAvantaj sau Credit Europe Net Display pentru salarii ce aplica pentru credite de nevoi personale vor putea profita de reducerea cu 75% a comisionului de analiza dosar si cu 20% a comisionului lunar de administrare credit. Oferta este similara pentru creditele imobiliare si creditele de nevoi personale cu ipoteca, reducerile aferente comisioanelor de analiza si de administrare fiind de 75%, respectiv 40%.

“Continuam sa oferim un mix de avantaje suplimentare clientilor nostri. Daca avem în vedere ca aceste facilitati se aplica si în cazul cardului inovator Credit Europe Net Display Card, utilizatorii se vor bucura atat de avantajele tehnologiei de ultima generatie, cat si de reducerile semnificative ale comisioanelor aferente creditelor” a declarat Alexandra Ciuc, Head of Banking Products la Credit Europe Bank.
Oferta curenta completeaza o serie de beneficii disponibile deja utilizatorilor de card de salariu ce includ: taxa de emitere card 0, bonus de 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii comerciale (Credit Europe Net Display Card), comision 0 pentru retragere numerar de la bancomatele proprii ale bancii, dobanda de pana la 5,5% pentru sumele aflate în contul atasat cardului si comision 0 pentru tranzactii comerciale. Totodata, posesorii cardurilor de salariu pot beneficia de bonusuri la constituirea depozitelor de +0,5% la rata dobanzii pentru depozitele lei si +0,25% pentru cele in EUR sau USD.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)