Pana la sfarsitul lunii august Credit Europe Bank promoveaza o campanie speciala, destinata persoanelor fizice, pentru constituirea depozitelor la termen din fonduri noi in Euro, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de credit.

Oferta bancii vizeaza clientii care aleg sa deschida depozite la termen din fonduri noi cu anumite maturitati. Astfel, pentru depozitele la 6 si 9 luni, titularii beneficiaza de o rata a dobanzii de 3,6% pe an iar pentru depozitele constituite la 12 luni vor primi o rata a dobanzii de 3,75% pe an.

„Venim in intampinarea clientilor nostri persoane fizice care sunt interesati de produsele de economisire in Euro pe termene mai indelungate. Este o campanie prin care recompensam depozitele nou infiintate – fie de catre clientii noi, fie de catre cei care utilizeaza deja serviciile noastre” a declarat Alexandra Ciuc, Head of Banking Products la Credit Europe Bank Romania.

Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte in curs si se refera doar la depozitele constituite in sucursale, din fonduri noi. De conditiile acesteia pot insa profita si categoriile de clienti care beneficiaza in acest moment de conditii preferentiale pe segmentul depozitelor la termen – detinatorii de CardAvantaj, utilizatorii serviciului de Internet Banking, posesorii de carduri de salarii emise de banca sau pensionarii.

Credit Europe Bank Romania – 20 ani

In 2013 Credit Europe Bank (Romania) S.A. aniverseaza 20 de ani de prezenta pe piata locala.  Membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activeaza inca din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, in urma unui proces de rebranding, sub numele de  Credit Europe Bank Romania.

In Romania Credit Europe Bank asigura o gama larga de produse si servicii catre aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)