Credit Europe Bank anunță lansarea unei noi oferte de creditare imobiliară în lei cu dobândă avantajoasă și zero comisioane. Produsul  ”Creditul ACASĂ”  se adresează clienților care doresc să achiziționeze o locuință sau să refinanțeze un credit contractat cu același scop, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

Credit Europe Bank oferă prin ”Creditul ACASĂ” o dobândă avantajoasă, perioadă maximă de rambursare de 30 de ani, avans minim de 15% și zero costuri în ceea ce privește comisionul de analiză de dosar.

Prin oferta pentru investiții imobiliare ”Creditul ACASĂ”, Credit Europe Bank dorește să își susțină clienții atunci când aleg o casă nouă. Produsul vine cu o serie de beneficii și, mai mult decât atât, pentru deținătorii de CardAvantaj, card de salariu sau alte tipuri de carduri de credit emise de Credit Europe Bank, am creat o ofertă specială în ceea ce privește rata dobânzii variabile.

Nu în ultimul rând, celor cărora li se aprobă creditul, le-a fost concepută o oferă de MasterCard Debit cu un comision zero de administrare a contului curent pe toată durata de viață a contului și o serie de alte avantaje valabile până la finalul anului.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)