Conform datelor BNR, creditul neguvernamental total a scăzut pentru a doua lună la rând în iulie, cu un ritm lunar de 0.7% la 216.1 miliarde RON – minimul din ultimele cinci luni. Soldul creditului ipotecar a ajuns la 55,87 de miliarde de lei în luna iulie. Se notează creșterea creditului în RON, pentru a șasea lună la rând, cu o rată lunară de 0.5%, la 119.5 miliarde RON – nivel maxim istoric.

Creditul în lei creștea în iunie față de mai cu 1,19 miliarde de lei. Creditul în valută a scăzut puternic. Asistăm la ajustări in piata creditării

Soldul creditului ipotecar a ajuns la 55,87 de miliarde de lei luna trecută, după ce creditul în lei a crescut cu 892 de milioane de lei și cel în euro a scăzut cu echivalentul a 613 milioane de lei, potrivit datelor publicate de BNR.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)