Clientii Millennium Bank pot contracta acum credite de nevoi personale fara garantii de pana la 45.000 de lei si pot folosi suma fara a-i justifica destinatia, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Creditul este disponibil în lei, iar dobanda fixa este de 14,5% pe an. Cheltuielile precontractuale aferente întocmirii dosarului de credit si administrarea creditului sunt gratuite, singurul comision perceput de banca la acordarea creditului fiind cel de analiza, de 250 de lei. Perioada de rambursare este de pana la 60 de luni.

„În 2012, 45% din solicitarile de credit pe care le-am primit au fost pentru credite de nevoi personale fara garantii. În urma cresterii cererii, am decis sa îmbunatatim produsul, pentru a raspunde mai bine nevoilor clientilor nostri. Astfel, am marit suma maxima de la 25.000 la 45.000 de lei”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank Romania.

Banca accepta doi co-debitori pentru acest credit si o gama larga de surse de venit, care include salarii, bonusuri, comisioane din vanzari, venituri din participarea la consilii de administratie si cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activitati independente, diurne navigatori, alte diurne.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)