Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale DIVERS BCR axata pe accesibilitate si simplitate – dobanda fixa de la 12,9%, ZERO comisioane de analiza si administrare credit si documentatie simplificata pentru evaluarea cererilor de credite – numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii: adeverinta de salariu, fisa fiscala si factura de utilitati sau talon de pensie, decizie de pensionare si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din pensii.

BCR va derula, pana la 31 decembrie 2012, o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale DIVERS BCR. Banca ofera 50 lei bonus clientilor care opteza si pentru un card de credit BCR si care vor efectua cel putin 2 tranzactii la POS in prima luna de la achizitionarea cardului. Detalii in Regulamentul campaniei disponibil gratuit in unitatile BCR si pe www.bcr.ro.

in cadrul campaniei, BCR vinde credite noi de nevoi personale cu dobanda fixa incepand de la 12,90% (DAE 13,69%). in plus, BCR ofera gratuit asigurarea de viata la BCR Asigurari de Viata VIG.

„BCR s-a concentrat in ultima perioada pe simplificarea procesului de creditare, unul dintre pasii deja realizati constand in reducerea documentelor solicitate clientilor la doar 3 acte. Totodata, banca a revizuit pretul creditului nou DIVERS BCR, reducand dobanda si practicand comisioane ZERO de analiza si de administrare credit pentru creditele noi. in aceasta perioada a anului creditul DIVERS BCR raspunde cel mai bine nevoilor diverse de finantare ale clientilor cum ar fi pregatiri pentru inceperea anului universitatar, amenajari/remobilari in casa, pachete turistice pentru perioada sarbatorilor; cheltuieli specifice sarbatorilor de iarna, etc.”, a declarat Roxana Cristea, Sef Departament Credite Negarantate, BCR.

Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunara mica si fixa pe toata perioada de creditare, asigurarea de viata oferita gratuit la BCR Asigurari de Viata VIG si posibilitatea de a opta, contra cost, pentru o asigurare complexa ce ofera pana la 24 de rate lunare platite de banca in caz de somaj.

Principalele beneficii aduse de plata cu cardul de credit sunt: cumparaturi cu 0% dobanda (prin programul de 12 rate cu dobanda 0% la comerciantii parteneri BCR / pana la 53 zile perioada de gratie cu dobanda 0%), programul de loialitate, reducerile de pana la 30% la comerciantii parteneri BCR, servicii gratuite de plati facturi la ATM BCR, asigurare gratuita de protectie a cumparaturilor (www.Powercard.ro).

BCR ofera posibilitatea obtinerii aprobarii creditelor de nevoi personale si a cardurilor de credit si prin telefon, prin apelarea gratuita a InfoBCR (zilnic, intre 8.00 si 22.00): 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin transmiterea unui SMS cu textul “Credit” la 1780, tarif normal.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)