Fara nici o indoiala, Romania zilelor noastre este o societate de consum. E adevarat, o societate de consum greu incercata de criza. Mai precis, lipsita de apetit in ultimii ani, din cauza incertitudinilor economice. Visul suprem de imbunatatire a standardului de viata a impins romanii spre marele tavalug al creditelor cu buletinul. Toti voiam mobila, aparatura, masini sau vacante pe credit. Imprumuturile medii din acele vremuri se situau la 9-10.000 euro, pe o perioada maxima de 15 ani.

Astazi, acest tavalug e doar un vis urat. Multi s-au ridicat, au incheiat primele socoteli cu banca si o iau de la capat. Se cauta credite, insa cifrele sunt altele. Imprumutul mediu de acum se ridica la maximum 3-4.000 de euro, pe o perioada maxima a zilelor noastre, 5 ani.

In aceste conditii, pentru un credit mediu, in valoare de 12.000 lei, pe 5 ani – 60 de luni, rata lunara se va situa in jurul sumei de 260 de lei.

 

Top cele mai avantajoase credite de nevoi personale, fara garantii

1. Banca Transilvania – DAE – 10,14% –    rata – 253 lei
2. Piraeus Bank – DAE de 11,07% –             rata –  258 lei
3. BCR – DAE 11,13% –                                      rata – 258 lei
4. Volksbank – DAE – 11,20% –                     rata – 262 lei
5. BRD creditul Expresso – DAE 10,61%  rata – 262 lei

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)