Creditele bancare au un singur dezavantaj, că trebuie să le dai înapoi, a declarat luni, Gabor Molnar, CEO al companiei AAGES, într-o conferință la Bursa de Valori București (BVB).

“Noi vindem foarte mult pe piețele externe și a fi prezent pe bursă este un fel de certificat, un fel de dovadă că ești o firmă de încredere. Resursele financiare le-am asigurat din profitul reinvestit, am apelat din când în când și la credite dar acestea au un singur dezavantaj, că trebuie să le dai înapoi. Am folosit și fonduri europene. Bursa este o posibilă sursă de finanțare a unor investiții în cazul în care conjunctura, oportunitățile și interesul investitorilor vor cere acest lucru. Există și un motiv personal pentru listare. De-a lungul anilor am convins colegii să fie de acord să reinvestim toți banii, iar acum prin posibilitatea de a vinde o parte din acțiuni fondatorii au șansa, posibilitatea, să recupereze o mică parte din investiții”, a spus Molnar cu ocazia listarii pe piața de capital.

 

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)