Băncile din România pregătesc pentru anii 2017-2018 externalizarea unor portofolii de credite neperformante în valoare totală de 1,6 miliarde euro, potrivit reprezentanţilor uneia dintre cele mai mari companii de recuperare creanţe din România.

Specialiştii companiei Top Factoring au declarat că majoritatea celor mai mari 12 bănci din România vor externaliza portofolii de credite neperformante în perioada următoare, potrivit Agerpres.

În 2016, valoarea totală a portofoliilor externalizate de credite neperformante a fost de 1,1 miliarde euro, iar până la finalul anului este în pregătire o tranzacţie de 310 milioane euro, a precizat Cătălin Neagu, director general al companiei Top Factoring.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)