CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de refinantare garantate cu ipoteca imobiliara, in lei si in euro, valabila pentru toate cererile de credit inregistrate in perioada 01.06.2012 – 31.10.2012. Campania se adreseaza clientilor care primesc salariul sau pensia in cont deschis la CEC Bank, inclusiv prin card de debit. In cadrul acestei campanii, clientii beneficiaza de o dobanda redusa, in valoare de 6,53% pe an (ROBOR 3M + 2,00 p.p.) pentru creditele in lei, respectiv 5,27% pe an (EURIBOR 3M + 4,50% p.p.) pentru creditele in euro, precum si de evaluarea gratuita a imobilului admis in garantie.

Comisionale practicate de CEC Bank pentru produsele din cadrul campaniei sunt urmatoarele: comision de analiza dosar in valoare de 250 lei/60 euro, comision de administrare credit de 0,05%, aplicabil lunar la soldul curent al creditului si comision unic pentru servicii prestate la cererea clientilor in valoare de 400 lei/95 euro.

Valoarea DAE pentru un credit acordat pe o perioada de 360 luni este de 7,39% pentru un credit in valoare de 100.000 lei, respectiv 6,04% pentru un credit in valoare de 50.000 euro.

”Prin lansarea acestei campanii, CEC Bank continua politica de sustinere a clientilor persoane fizice si de stimulare a creditarii pe acest segment”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele  CEC Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)