BRD desfasoara in perioada 21 octombrie – 31 decembrie 2013 o promotie la creditele de nevoi personale in lei, in cadrul careia solicitantii vor beneficia de una dintre cele mai atractive dobanzi ale momentului: 6,5%, fixa pe toata perioada creditului. in cadrul promotiei, banca acorda o reducere suplimentara de 10% a dobanzii clientilor care isi domiciliaza veniturile (salarii, pensii, drepturi de autor etc.) la BRD.

Dobanda anuala efectiva (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si toate celelalte costuri legate de finantare) propusa de BRD in cadrul promotiei sale de toamna este de 13,23%*.

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreste. Optiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (pana la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (in rate constante sau descrescatoare). La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri – de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.

Exemplu calcul:

Pentru un credit de 15.000 lei pe 5 ani, cu veniturile incasate la BRD, clientul plateste o rata lunara de 364 lei (aceasta valoare include comisionul de administrare lunara de 0,4% si asigurarea de viata de 0,102%, aplicate la soldul creditului). Comisionul de analiza a dosarului este de 200 de lei. Valoarea totala datorata la sfarsitul perioadei de creditare este de 19.949 lei, potrivit bancii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)