Alpha Bank România lansează „Alpha Green”, noua soluție de finanțare care oferă costuri de finanțare scăzute pentru cumpărarea, construirea sau renovarea unei case. „Alpha Green” este atestată de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) și oferă rate ale dobânzilor reduse, cheltuieli cu utilitățile scăzute și oportunitatea de a vă bucura de o casă sănătoasă și mai plăcută, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Alpha Bank România satisface necesitățile celor interesați să investească în eficiența energetică și să sporească gradul de sustenabilitate al propriilor locuințe. Banca dorește să contribuie la dezvoltarea suplimentară a pieței locuințelor verzi, recunoscând ca avantaje responsabilitatea socială și de mediu a locuințelor de înaltă calitate și eficiente din punct de vedere energetic, care sunt construite și operate în mod sustenabil, oferind beneficii pentru sănătate, confort și bunăstare.

„Alpha Green” satisface necesitățile celor care doresc să investească într-un viitor sustenabil, urmând tendințele existente la nivel european. Alpha Bank România sprijină nu doar construirea clădirilor, ci și modernizarea și eficiența celor existente, cu scopul de a contribui în mod activ la dezvoltarea unui nou segment de locuințe eficiente din punct de vedere energetic. Parteneriatul nostru cu Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) și acordul nostru de susținere a misiunii sale consolidează acțiunile pe care le promovăm în mod constant în sprijinirea protecției mediului”, a declarat Cristian Dragoș, Vicepreședinte Executiv Retail, Alpha Bank România.

„RoGBC dorește să creeze un model exemplar de dezvoltare sustenabilă în România, asigurându-se că locuințele verzi sunt o sursă de sănătate, siguranță, confort, inovație și dezvoltare economică. Parteneriatul nostru cu Alpha Bank România demonstrează că finanțarea responsabilă poate oferi resursele necesare pentru construirea sau achiziționarea unei case sustenabile”, a declarat D-na EC. Dr. Monica Ardeleanu, Director Executiv al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC).

Programul de atestare a clădirilor verzi „GREEN HOMES by RoGBC” dorește să realizeze cele mai ambițioase obiective stabilite pentru 2020, referitoare la eficiența energetică în Uniunea Europeană, precum construirea unor clădiri cu consum energetic aproape egal cu zero, respectând principiile de sustenabilitate esențiale pentru creșterea calității vieții rezidenților, precum sporirea confortului, sănătății și sustenabilității.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)