Cristian Mustata, Seful Departamentului E Channels din cadrul BCR, este unul dintre speakerii conferintei ”Banking Innovation Lab.”, organizata de publicatia online www.bankingnews.ro, pe data de 24 septembrie 2015, la Impact Hub. Prezentarea oficialului BCR se va referi la importanta serviciilor de Internet Banking si Mobile Banking si la noutatile de care pot beneficia utilizatorii.

Tema ”La ce nivel a ajuns relatia virtuala dintre banci si clienti, intretinuta de Internet Banking si Mobile Banking”, sustinuta de Cristian Mustata, va aduce in atentia participantilor la conferinta date despre noile tehnologii care au rolul de a creste interactiunea bancilor cu clientii, de a imbunatati performantele institutiilor de credit si de a usura viata utilizatorilor.

Pentru a participa live la conferinta ”Banking Innovation Lab.” intr-un cadru inedit, beneficiind de prezentarile sustinute de speakerii celor doua sesiuni ale evenimentului si de interactiunea cu cei mai buni specialisti ai domeniului solutiilor si aplicatiilor tehnologice dedicate industriei bancare, este necesar sa te inscrii completand FORMULARUL DE INREGISTRARE (vezi aici), pe care sa-l transmiti la adresa cornel.dinu@bankingnews.ro intr-un mesaj cu titlul ”Emitere factura – participare conferinta”.

Oferta de participare la eveniment este limitata, fiind disponibile numai 50 de locuri. Participantii beneficiaza in timp real de noutatile din domeniu, realizeaza un schimb de experienta cu profesionisti din breasla de profil si stabilesc noi contacte cu potentiali parteneri si/sau clienti.


Pentru a afla detalii despre conditiile de participare la conferinta, despre speakerii evenimentului si subiectele ce vor fi abordate acceseaza ”Banking Innovation Lab.” (click aici).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)