Consilierul personal pe probleme de macro-economie al fostului premier Victor Ponta, economistul Cristian Socol, ar putea fi propus de coaliţia de guvernare pentru postul de viceguvernator BNR, au precizat, joi, pentru Mediafax, surse social-democrate.

Coaliţia de guvernare se va reuni vineri pentru a stabili persoana care va fi susţinută politic de către coaliţie pentru funcţia de viceguvernator BNR, vacantată ca urmare a demisiei lui Bogdan Olteanu.

Liderii PSD şi ALDE se reunesc vineri, la ora 13.30, în şedinţa coaliţiei de guvernare, aceştia urmând să ia o decizie în ceea ce priveşte postul de viceguvernator al BNR.

Cristian Socol este economist şi predă la ASE.

Postul de viceguvernator este liber din data de 1 august 2016, cand Bogdan Olteanu a plecat ca urmare a scandalului in care a fost implicat.

Alte nume vehiculate pe surse, pentru pozitia vacanta de la BNR, sunt cele ale fostlui vicegurnator Cristian Popa si al actualului secretar de stat din Ministerul Finantelor Publice, Enache Jiru.

Citesti acest subiect AICI

DNA: Bogdan Olteanu, trimis în judecată. Dosarul ajunge în instanţa pentru trafic de influență – faptă săvârșită în anul 2008

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)