Directorul executiv pe trezorerie si arbitraj la Raiffeisen Bank, Cristian Sporis, va fi numit secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice responsabil cu Trezoreria, post detinut anterior de ministrul Finantelor, Bogdan Dragoi, au declarat pentru Mediafax mai multe surse din mediul financiar.”Au fost mai multe propuneri din mediul bancar, iar in final a ramas seful trezoreriei de la Raiffeisen Bank, care are o vasta experienta in sistem si este apreciat ca unul dintre cei mai buni oameni din piata, având o relatie foarte buna cu ceilalti trezorieri”, au spus sursele citate. In vârsta de 36 de ani, Sporis a abosolvit Facultatea de Finante – Banci a Academiei de Studii Economice si a lucrat prima data in trezorerie la sucursala din România a Bancii Nationale a Greciei.

Sporis lucreaza la trezoreria Raiffeisen din 2001, imediat dupa preluarea Bancii Agricole de catre grupul austriac. in ianuarie 2003 a fost promovat director executiv al bancii pe trezorerie, iar din martie 2005 ocupa pozitia de director executiv al bancii pe aria trezorerie si arbitraj.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)