Noi vrem… euro, dar nu prea gasim! Moneda europeana nu se mai gaseste la ghiseele bancilor care ofereau cele mai bune cursuri pentru moneda unica europeana, dar nici la casele de schimb valutar, informeaza Romania TV. Explicatia este una simpla, scaderea brusca a cursului euro – lei. Patronilor de la casele de schimb valutar nu le convine sa vanda euro, pentru ca atunci cand au cumparat au platit mai mult decat pot tncasa la acest moment.

Mai mult decat atat, patronii nu sunt ajutati nici de piata, tntrucat romanii care detin euro nu se grabesc sa ti schimbe tn lei, tot din cauza cursului mic. Singura posibilitate pe care o au cei care trebuie sa plateasca rate tn moneda europeana este aceea de a face schimbul valutar online. Partea proasta este aceea ca la astfel de tranzactii cursul este mult mai dezavantajos.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)