Din la 1 octombrie 2016, noul președinte al Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar este domnul Alexandru Păunescu, reprezentantul Băncii Naționale a României în Colegiul de Coordonare al CSALB, potrivit unui comunicat de presă.

Domnul Alexandru Păunescu, doctor în științe economice și directorul Direcției Juridice al BNR, va prelua atribuțiile de președinte al CSALBde la doamna Simona Vâlceanu, membrul independent în Colegiul de Coordonare al CSALB. Doamna Vâlceanu a asigurat președinția în primul an de funcționarea Centrului SAL Bancar.

Colegiul de Coordonare al CSALB este format din cinci membri, desemnați de ANPC, ARB, BNR, asociațiile de consumatori și un membru independent. Acesta este ales de către primii patru membri desemnați. Mandatul fiecărui reprezentant în Colegiul de Coordonare al CSALB este de 5 ani, cu posibilitatea de reînnoire o singură dată.

Președintele Colegiului de Coordonare este ales prin rotație, dintre cei cinci membri, având un mandat de un an.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)