OTP Bank Romania anunta lansarea unei noi oferte speciale la creditul de nevoi personale fara ipoteca, in lei: pana la data de 12 octombrie 2012, clientii bancii platesc dobanda doar 11 luni in fiecare an calendaristic. Insa cu o conditie: clientii sa isi achite ratele la timp, fara nicio intarziere in perioada anterioara!

Creditul ofera siguranta ratelor egale, cu dobanda fixa pe toata perioada de acordare. Conform bancii, pentru un credit in valoare de 10.000 lei, pe o perioada de 5 ani, rata de dobanda este 14,92% (dobanda fixa), DAE 14,85%, in conditiile achitarii ratelor fara nicio intarziere.

Rata lunara este de 237,48 lei (metoda de rambursare prin rate si dobanda egale), costul total al creditului este 4.249 lei, iar valoarea totala platita 14.249 lei. Aprobarea creditului se face in maximum 24 de ore de la depunerea documentatiei complete.

 

Bancile te vor bun platnic!

Caracteristicile creditului sunt: dobanda zero in fiecare a 12-a luna de creditare, pentru clientii care isi achita ratele la timp, fara nicio intarziere pe o perioada anterioara de 11 luni;

Fara comision de analiza dosar; fara comision de deschidere si administrare cont curent; fara comision lunar de administrare a creditului; Dobanda fixa si rate lunare egale, pe toata perioada de acordare a creditului, indiferent de variatia ROBOR; Documentatie simplificata si aprobare rapida, in numai 24 de ore de la depunerea documentatiei complete, cu exceptia cazurilor in care aplicatia de credit nu este analizata si aprobata in conditii standard sau nu se poate finaliza din motive independente de vointa bancii. Gama variata de venituri acceptate; Suma maxima de creditare de pȃna la 66.000 lei, pe o perioada de pana la 10 ani; Oferta este valabila si pentru refinantari.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)