O analiza amanuntita despre portofoliile de clienti private banking si activele acestora administrate de bancile autohtone este extrem de greu de realizat avand in vedere pe de o parte lipsa de transparenta de care dau dovada unele institutii de credit si, pe de alta parte, palierul de conditionalitati mult prea larg la nivelul institutiilor de credit autohtone in functie de care sunt selectati clientii de top.

Daca pentru unele banci, persoanele cu disponibilitati banesti de peste 20.000 euro sunt incluse in categoria consumatorilor care beneficiaza de produse si servicii de private banking, pentru alte institutii bancare, sumele necesare de care un client de profil trebuie sa dispună pentru a fi considerat de top depasesc 200.000 euro. Aceasta discrepanta majora intre principiile de selectie a clientelei private banking la care apeleaza bancile autohtone creeaza confuzii si invaluie in mister piata de profil.

Chiar si asa, in aceste conditii, publicatia online www.bankingnews.ro a realizat studiul de piata “Cum isi impart bancile piata de private banking“. Analiza, disponibila contra cost AICI prezinta amanunte despre portofoliile de profil ale BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, ING Bank, RBS Romania, Citibank, OTP Bank si Banca Romaneasca. Cercetarea contine, in cele 9 pagini A4 format pdf. structurate si machetate intr-o forma accesibila si agreabila, detalii despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a putea fi inclusa in categoria clientilor private banking la fiecare dintre bancile incluse in analiza; cum isi rasfata bancile clientii de top; detalii despre numarul de clienti private banking si sumele administrate de bancile autohtone la finalul anului 2011; planurile de dezvoltare si obiectivele bancilor pe piata de private banking pentru 2012.

Studiul de piata “Cum isi impart bancile piata de private banking“, care valoreaza 27 euro, poate fi achizitionat dand click pe butonul “Cumpara”. Plata studiului de piata se poate realiza cu cardul bancar prin intermediul portalului securizat Paypal sau prin transfer bancar, in baza unei facturi proforme pe care o puteti solicita la adresa de e-mail gabriela.dinu@bankingnews.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)