Cursul euro afisat de BNR este in usoara crestere, cu 0,22 bani, pana la  4,3373 lei/euro. In sesiunea precedenta, cursul a fost de 4,3351 lei/euro, reprezentand minimul din 30 ianuarie 2012. Raportat la nivelul de joi, leul s-a apreciat cu 1,8% de la inceputul anului.

Pentru dolar, cursul a urcat la 3,2484 lei/dolar, de la 3,2431 lei/dolar joi.

Referinta pentru francul elvetian a continuat sa scada, la 3,4758 lei/franc, ajungand astfel la cel mai redus nivel din 5 iulie 2011. La data mentionata, cursul a fost de 3,4229 lei/franc.

 

Adrian Vasilescu, a comentat miscarile cursului din aceste zile, amintind ca nu poate face precizari, pentru ca ar influneta piata dar poate afirma ca “asa cum a fost piata pana acum, stabilizata, asa va fi si de acum in colo. Daca euro se misca in sus sau jos, asa trebuie  sa fie, e normal”, a declarat acum cateva minute la RTV, reprezentantul BNR.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)