Cursul euro revine la sentimente mai bune. BNR a cotat un Euro la 4,4890 lei. Leul se apreciaza in ziua cand Parlamentul ar putea vota legea Conversiei in franci elvetieni, iar la CCR discuta pe tema legii darii in plata.

Ieri, Zona Euro anunța perspective pozitive. Romania, lovită de tsunami
Speculațiile privind posibila fuziune dintre Banco Popolare și Banca Popolare di Milano dar și evoluțiile din piețele internaționale de materii prime au influențat piața financiară luni, aducand un sentiment pozitiv, cu perspective de accelerare economică, potrivit unei analize a Bancii Transilvania.

Încrederea investitorilor s-a ameliorat pentru a treia lună la rând în octombrie, conform indicatorului Sentix: creștere cu 2.9 puncte față de septembrie la 8.5 puncte (maximul din iunie), evoluție care exprimă premise de redinamizare a economiei pe final de an.

In Romania, cursul EUR/RON a crescut pentru a cincea ședință la rând, pe fondul intensificării percepției de risc, în contextul dezbaterilor legislative pe tema conversiei creditelor în valută, cu 0.50%, la 4.5175 (nivelul maxim de la început de iulie), iar USD/RON s-a apreciat cu 0.06%, la 4.0436 la BNR, potrivit analizei BT.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)