Chiar daca nu promoveaza anunturi de angajare sau nu dispun de posturi vacante intr-un anumit moment, bancile colecteaza permanent CV -uri de la cei care aspira la un job in domeniul bancar, constituindu-si baze de date la care apeleaza atunci cand este nevoie.

De altfel, majoritatea bancilor incurajeaza potentialii angajati sa-si trimita CV -urile prin intermediul postei electronice, asigurandu-i de confidentialitatea informatiilor furnizate si de faptul ca vor fi selectati, in functie de pregatire si experienta, pentru interviuri pentru viitoarele pozitii scoase la concurs.

Tocmai de aceea este bine ca pretendentii unor asemenea locuri de munca sa trimita CV -ul in atentia tuturor departamentelor de resurse umane din cadrul institutiilor de credit, pentru a-si mari sansele de a gasi un job.

Pentru a veni in sprijinul tuturor celor care doresc sa se angajeze in cadrul unei banci, www.ilikebanking.ro a selectat e-mail-urile departamentelor de resurse umane din cadrul bancilor, care pot fi folosite pentru a trimite CV -urile. Acceseaza www.ilikebanking.ro pentru a intra in posesia listei de e-mail-uri.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)