”Ne dorim sa atragem si sa retinem cei mai buni angajati, astfel ca incercam sa implementam initiative care sa ne ajute in pozitionarea pe piata ca un angajator dorit”, spune Dana Gheorghe, Director de Resurse Umane la Millennium Bank, intr-un interviu acordat publicatiei online www.iLikeBanking.ro.

In opinia sa, in acest an, pe piata muncii din domeniul bancar va continua tendinta de consolidare, ”fara insa ca asta sa faca batalia pentru specialisti si pentru resurse valoroase mai putin acerba”.

Totodata, Dana Gheorghe sustine ca nu este de neglijat migrarea fortei de munca specializate din industria de profil in afara tarii.

Directorul de Resurse Umane din cadrul Millennium Bank subliniaza, de asemenea, ca zona non-bancara, inclusiv cea antreprenoriala, atrage candidati valorosi din sistemul bancar.

Intra pe www.iLikeBanking.ro si afla care sunt opiniile exprimate de Dana Gheorghe referitor la piata muncii din domeniul bancar.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)