Incepand din aceasta luna, Banca Romaneasca le ofera clientilor cu acces la aplicatia de Internet Banking „e-bancamea” posibilitatea de a constitui depozite in lei si in valuta (euro si dolari). Pentru depozitele astfel constituite se acorda un bonus de 0,25% peste dobanda standard, oferit la depozitele cu o maturitate de 1, 3, 6 si 12 luni. Posibilitatea constituirii depozitelor la termen vine sa completeze o gama larga de servicii accesibile prin Internet Banking, printre care plata facturilor la utilitati, schimburile valutare sau administrarea conturilor curente.

„Oriunde s-ar afla, clientii Bancii Romanesti au acces prin intermediul serviciului de Internet Banking la tot mai multe servicii bancare de calitate. Banca Romaneasca doreste sa dezvolte in continuare noi module in cadrul aplicatiei de Internet Banking care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail in cadrul Bancii Romanesti Prin intermediul aplicatiei „e-bancamea” se pot achita obligatiile lunare de plata ale persoanelor fizice in contul diferitilor furnizori la costuri minime – cu doar 1 RON per operatiune. De asemenea, serviciul de Internet Banking este oferit gratis,fara comision de administrare, iar pentru tranzactiile prin Internet Banking clientii beneficiaza de 40% reducere din tarifele standard.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)