PSD si UNPR nu mai sustin proiectul de modificare a legii clauzelor abuzive. Potrivit unui document lansat online de Mihai Sturzu, acestia au strans semnaturile pentru anularea proiectului.

Parlamentul nu permite acest demers. Atunci vorbim despre un simplu act politic?

Proiectul de modificare a legii 193/2000 privind clauzele abuzive a trecut deja de Senat si se afla la comisia de raport din Camera deputatilor.

Seful ANPC, institutie direct interesata de aceasta lege, spune ca exista un consens in rândul partidelor de guvernamânt pentru respingerea proiectului la Camera deputatilor.

„I-am sunat pe toti de la PSD si au zis ca nu sustin proiectul. Cu UNPR e la fel, am vorbit cu Vali Steriu (deputat UNPR si unul dintre initiatori, n. red.) si au zis ca nu nici ei nu sustin”, a declarat Marius Dunca.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)