Compania de asigurari Eureko trebuie sa plateasca o despagubire de 6,6 milioane de euro unei firme din Sibiu pe o polita de de asigurare a marfurilor transportate, decizia in acest sens fiind pronuntata la inceputul lunii decembrie de inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), dupa un proces care a durat zece ani. Despagubirea este una dintre cele mai mari din istoria asigurarilor locale si reprezinta doua treimi din primele subscrise de Eureko anul trecut. Suma este de doua ori mai mare fata de volumul total al daunelor achitate de Eureko in 2011.

Despagubirea a fost solicitata de firma de confectii Cochet SA din Sibiu dupa ce un camion incarcat cu cravate din matase a fost distrus intr-un incendiu din 2002. Asiguratorul a respins cererea de despagubire a companiei pentru ca avea dubii asupra modului in care s-a petrecut evenimentul, solicitand chiar o expertiza tehnica auto in instanta.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)