Publicatia online www.BankingNews.ro organizeaza, in data de 24 septembrie 2015, la Impact HUB, conferinta ”Banking Innovation Lab.”, unde specialisti de renume vor discuta despre tendintele si noutatile din domeniul solutiilor si aplicatiilor tehnologice dedicate industriei bancare. Evenimentul este sustinut de MasterCard si BearingPoint (in calitate de Parteneri Principali) si Visa, BCR, Banca Transilvania si Bancpost (in calitate de Parteneri).

La conferinta si-au anuntat prezenta, in calitate de speakeri, Diana Andrei – Director Digital Banking Bancpost si Eliante Andrei – Senior Manager BearingPoint. “Nu exista inovatie fara riscuri! Solutiile BearingPoint destinate bancilor si companiilor financiare asigura echilibru intre risc si crestere. Va invitam la Banking Innovation Lab sa vorbim despre cum va puteti asigura succesul sustenabil, pe termen lung, in timp ce va extindeti portofoliul.”, precizeaza Eliante Andrei.

Alaturi de reprezentantii Bancpost si BearingPoint, conferinta ”Banking Innovation Lab.” va fi sustinuta de unii dintre cei mai buni specialisti din industria de profil, lista speakerilor fiind completata de Septimiu Tulpan (Asociatia Romana a Bancilor), Razvan Grigorescu (Asociatia Romana a Bancilor), Ana Maria Pochi (MasterCard), Elena Ungureanu (Visa Europe), Cristian Mustata (BCR) si Lucian Postelnicu (Banca Transilvania).

Previzibil, solutiile si aplicatiile inovatoare constituie o prioritate pe agenda fiecarei banci. Fie ca vorbim de carduri, plati online, bancomate inteligente, Internet Banking sau Mobile Banking, noile tehnologii cresc interactiunea bancilor cu clientii, imbunatatesc performantele institutiilor de credit si usureaza viata utilizatorilor.

Speakerii conferintei “Banking Innovation Lab.” vor aborda o serie de subiecte de interes pe agenda zilei, pornind de la combaterea fraudelor bancare si utilitatea cardurilor pana la siguranta platilor prin Internet Banking.


* Septimiu Tulpan, Presesinte Comisia de Carduri, Asociatia Romana a Bancilor
“Reglementare inaintea inovatiei sau inovatie inaitea Reglementarii?”

* Ana Maria Pochi, Account Manager, MasterCard Romania
“Tehnologii inovative pentru Securitate, Control si Bugetare a Cheltuielilor – Solutia In Control”

* Eliante Andrei, Senior Manager BearingPoint
”No innovation without risks. BearingPoint banking solutions balance risk and growth.”

* Elena Ungureanu, Deputy Country Manager România, Visa Europe
“Inovatia, motorul industriei platilor”

* Razvan Grigorescu, Presedinte Comisia se Securitate IT&C, Asociatia Romana a Bancilor
“Suntem vulnerabili… pentru ca asa alegem sa fim!”

* Cristian Mustata, Sef department E Channels, BCR
”La ce nivel a ajuns relatia virtuala dintre banci si clienti, intretinuta de Internet Banking si Mobile Banking.”

* Lucian Postelnicu – Director Adjunct IT/ Transaction Banking Electronic Channels for Companies, Banca Transilvania

”Mobilitatea solutiilor electronice de plati”

* Diana Andrei, Director Digital Banking, Bancpost

“Serving the digitally savvy customers”


Oferta de participare la eveniment este limitata, fiind disponibile numai 50 de locuri. Participantii beneficiaza in timp real de noutatile din domeniu, realizeaza un schimb de experienta cu profesionisti din breasla de profil si stabilesc noi contacte cu potentiali parteneri si/sau clienti.

Pentru a afla detalii despre conditiile de participare la conferinta, despre speakerii evenimentului si subiectele ce vor fi abordate acceseaza ”Banking Innovation Lab.”. Pentru inscrieri acceseaza FORMULARUL DE INREGISTRARE, pe care trebuie sa-l trimiti completat la adresa cornel.dinu@bankingnews.ro, intr-un mesaj cu titlul ”Participare Conferinta”.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)