Potrivit noului co-CEO al Deutsche Bank, bancherul de origine indiana Anshu Jain, sectorul bancar este pregatiti pentru o consolidare globala in urmatorii ani, dar in urma proceselor de fuziuni si achizitii vor ramane doar cinci sau sase banci majore. In cadrul unei intalniri cu oficialii institutiei pe care o conduce, Anshu Jain a aratat ca Europa va fi prezenta in acest grup select numai cu o singura banca, Deutsche Bank.

In acest context, noul co-CEO, care a fost investit in functie vineri, alaturi de Juergen Fitschen, a aratat ca intelege cat de importanta este piata germana pentru Deutsche Bank, dar a punctat ca are ambitii de extindere la nivel global a acesteia, ca banca universala.

Anshu Jain a obtinut o influenta tot mai mare in conducerea bancii, el devenind deja responsabil cu nou creata divizie de Asset si Wealth Management, dupa ce preluase coordonarea diviziilor de investitii si tranzactii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)