Bank Leumi Romania a dezvoltat un credit destinat companiilor, pentru finantarea activitatii curente, ce garanteaza primirea banilor in cont in maximum 7 zile de la depunerea documentatiei complete si preaprobarea in 24 de ore.

Beneficiind de dobanda fixa, managerii pot gestiona mai bine costurile firmei pentru urmatorul an, fara a fi nevoiti sa faca estimari privind evolutia dobanzii de referinta.

“Dorim sa incurajam antreprenorii sa se dezvolte si ii ajutam in acest sens cu credite adecvate, cu raspunsuri rapide la cereri, costuri transparente si dobanzi corecte. Dobanda la linia de credit dobanda fixa porneste de la 8,95% (si poate creste cu maximum 1 p.p. in functie de performanta financiara). In plus, companiile gasesc la Leumi consilieri dedicati, care le pot ajuta sa identifice solutii optime pentru problemele cu care se confrunta. Dorim sa atragem noi clienti in cautare de finantare, clienti alaturi de care sa dezvoltam parteneriate de lunga durata si carora sa le oferim intreaga gama de produse si servicii bancare”, declara Dragos Alexandru, Director Divizia Comercial, Bank Leumi Romania.

Linia de credit se acorda in lei pe o perioada de 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)