Invitat la ”Digi24”, Dumitru Nancu, directorul general al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), a vorbit despre programul Noua Casă, care are deja inscrise 15 banci. Oficialul a prezicat ca bancile primesc deja dosare din 1 septembrie.

Dumitru Nancu, FNGCIMM: 15 bănci s-au inscris in programul Noua Casa. Din 1 septembrie 2020 bancile primesc cereri. Potrivit oficialului, pana in prezent sunt aprobate 1.000 de dosare.

Nancu a mai precizat la Digi 24 că programul mai are disponibili 1,6 milioane lei, iar plafonul va fi epuizat pana la 1 noiembrie 2020.

Până în prezent bănci precum BCR, Raiffeisen Bank, CEC Bank, ING Bank au anunțat deja că primesc cereri pentru programul Noua Casă.

Noua Casă este operațional din 15 august 2020.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)