Cel mai important eveniment de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii de afaceri din Romania, “PR Award Gala Night 2013”, a constituit pentru echipa de comunicare de la Raiffeisen Bank un moment de satisfactie profesionala. Juriul international, reunind competente in comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, Franta si Romania a acordat distinctia “PR In-house Team of the Year” echipei de comunicare Raiffeisen Bank, formata din Corina Vasile, Anca Hasegan, Bogdana Diaconu, Carmen Ghita, Elena Baidan, Alice Papa, Madalina Cojocaru si Adina Sfetcu.

“Ne-a bucurat mult decizia juriului PR Awards, in primul rand pentru ca a introdus in competitie aceasta categorie, in al doilea rand ca ne-a acordat distinctia. Am scris in aplicatie, cu sinceritate, ce facem, cum facem si cum ne masuram rezultatele, dar si despre contributia fiecarui membru al echipei, atat la rezultate, cat si la atmosfera de fiecare zi; cativa dintre cei cu care lucram mai mult  – cu alte cuvinte clientii nostri interni – ne-au dat si ei girul lor”, a declarat, pentru publicatia online www.BankingNews.ro, Corina Vasile, Director de Comunicare si Relatii Publice la Raiffeisen Bank.

”Relatiile publice sunt o disciplina de echipa, deci este cumva recunoasterea unui adevar al profesiei. Sigur ca recunostinta noastra se indreapta si catre managementul si colegii din Raiffeisen Bank, pentru ca o echipa de comunicare nu poate avea rezultate mai bune, pe termen lung, decat compania pentru care lucreaza si decat managementul acesteia. In sfarsit – dar nu in ultimul rand – trebuie sa multumim familiilor noastre pentru sprijin. In ciuda tuturor cliseelor despre corporatisti, aceasta nu este o slujba de la 9.00 la 17.00. De fapt, daca ar fi sa-i citam pe deja celebrii cercetatori britanici, ar fi undeva in top 5 al celor mai stresante profesii”, a mai precizat oficialul Raiffeisen Bank.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)