Raiffeisen Bank a introdus in oferta de economisire pentru persoane fizice depozitele cu termene de constituire de 18, 24 sau 36 luni, atat in lei, cat si in euro. Rata anuala de dobanda este fixa pentru toata perioada de constituire, pana la 5.55% in cazul depozitelor in lei la termen de 36 luni, respectiv 3.40% pentru depozitele in euro. La scadenta soldul depozitelor si dobanda vor fi virate automat in contul curent al clientului.

In urma cu 3 ani Raiffeisen Bank a lansat Planul de economii pentru copii “Crestem impreuna” cu dobanda anuala de 5.50% pentru conturile lei si 3.10% pentru cele in euro.

“Completand oferta de economisire a Raiffeisen Bank cu aceste depozite ne dorim sa oferim o gama cat mai variata de optiuni in ceea ce priveste economisirea la termen si sa ne atingem obiectivul de a dezvolta relatii pe termen lung cu clientii nostri” a declarat Magda Sandulescu, Director Dezvoltare si Implementare Strategie Clienti PF.

Noile depozite pot fi deschise in oricare dintre cele 540 de agentii Raiffeisen Bank, prin completarea unui formular. Singurul document necesar este cartea de identitate. Taxele de deschidere si inchidere a depozitului precum si comisionul de administrare sunt 0. Mai multe detalii despre oferta de economisire a Raiffeisen Bank pot fi gasite pe site-ul http://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/economisire.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)