Pentru a sarbatori Ziua Internationala a Economisirii, CEC Bank deruleaza in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2012 o campanie promotionala la produsele de economisire destinate persoanelor fizice, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Campania se adreseaza tuturor clientilor care vor constitui depozite cu rata fixa a dobanzii si depozite cu depuneri ulterioare, din sume noi, beneficiind astfel de urmatoarele cresteri ale ratelor de dobanda:

* 0,50 p.p. peste dobanda standard (lei);
* 0,15 p.p. peste dobanda standard (euro).

In plus, pentru depozitele constituite in  perioada campaniei promotionale nu este necesara existenta  unei sume minime.

“Prin lansarea acestei campanii promotionale, CEC Bank face dovada preocuparii permanente de a imbunatati produsele si serviciile din portofoliu, venind cu oferte atractive pe segmentul de clienti persoane fizice”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)