OTP Bank Romania a lansat serviciul de economisire periodica automata disponibil prin intermediul programului OTP Mentor. Programul se adreseaza conturilor deschise in lei si in euro. Pentru a accesa serviciul clientii trebuie sa semneze un singur act aditional, in unitatea teritoriala in care au deschis contul curent.

Prin intermediul serviciului clientii pot seta transferuri perioadice automate a unor sume de bani, in produse de economisire si investire precum conturi curente, depozite la termen cu maturitati intre 1 si 4 luni si fonduri deschise de investitii, administrate de OTP Asset Management Romania.

Costul lunar al serviciului este de doi lei lunar sau echivalent in valuta. Suma minima initiala conforma cu produsul ales: 100 lei/euro la depozite si 50 lei/euro la fondurile deschise de investitii. Suma destinata fiecarui ordin sau transfer de minim 50 lei/euro.

La data debitarii contului curent, transferul va fi efectuat doar daca suma necesara este integral disponibila in contul curent. Pentru debitarea sumelor necesare, nu vor fi efectuate schimburi valutare automate.

Pe langa serviciul de economisire automata, OTP Mentor include si platforma online de consiliere, www. dresoruldelei.ro si servicii de consiliere personala in toate unitatile OTP Bank din tara.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)