In luna martie, Emporiki Bank Romania, Grup Crédit Agricole lanseaza pe piata noi termene de constituire pentru depozite. Astfel, atat pentru depozitele standard, cat si pentru cele de acumulare si progresive, banca ofera acum clientilor persoanelor fizice si juridice posibilitatea economisirii pe perioada de 18 si 24 luni.

Depozitele se pot constitui in RON sau EUR, iar suma minima necesara este de 500 RON/ EUR. Emporiki Bank Romania, Grup Crédit Agricole ofera dobanzi competitive pentru depozitele standard nou create, astfel: depozit in lei pe 18 luni – 6,35%, depozit in lei pe 24 luni – 6,40%, depozit in euro pe 18 luni – 3,40% si depozit in euro pe 24 luni – 3,50%.

Depozitele standard nu presupun comisioane de constituire şi de retragere la data maturitatii, clientii avand de asemenea posibilitatea prelungirii automate si / sau a capitalizarii dobanzii.

Emporiki Bank Romania, Grup Crédit Agricole este dedicată găsirii de soluţii financiare pentru toţi membrii familiei, oferind solutii personalizate pentru proiectele tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, IMM si companii.

***
Emporiki Bank Romania S.A. este subsidiara grupului Emporiki Bank, membra a Grupului francez Crédit Agricole Group, banca de retail lider în Franţa si Europa si a 3-a banca din lume dupa valoarea activelor.

Emporiki Bank Romania S.A. funcţionează pe piata bancara din Romania din 1996. Prin intermediul unei retele de 29 de sucursale, prezente in principalele orase din tara, Emporiki Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse bancare pentru persoane fizice, intreprinderi mici si mijlocii (IMM) si companii.

Grupul Crédit Agricole este un partener important in sprijinirea proiectelor celor 54 de milioane de clienti din intreaga lume, in toate ariile de retail banking si linii de business specializate conexe: servicii bancare zilnice, economii, imprumuturi de consum si locuinta, asigurari, private banking, managementul activelor, leasing si factoring, corporate si investitii bancare.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)